28 Nisan 2024
GenelPusula Çocuk

YENİ DÖNEM YENİ UMUT VE HEYECANLA BAŞLADI

Pusula ailesi için her yeni dönem yeni taze bir umut, heyecandır. 2011 yılından beri Pusula Çocuk Kulübü Haftasonu etkinlikleri, gelişerek devam ediyor. Hedefimiz doğrultusunda iman temelli, güzel ahlak ve salih amel ile erdemli toplumun oluşumuna katkıda bulunabilme doğrultusunda ilerliyoruz. Bu eğitim döneminde haftasonu faaliyetleri 23 Eylül 2023 cumartesi günü itibariyle  başladı. Her zaman olduğu gibi, öğleden önce temel İslami dersler (Kur’an-ı Kerim, Ahlak, İlmihal ve siyer) öğleden sonra ise geziler, ebru, el becerileri ve mutfak atölyeleri, yarışmalar gibi bir dizi faaliyetler yapılmaktadır.

Yeni dönemin öğrencilerimiz, aileleri, öğretmen ve idarecilerimiz için hayırlara vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz.

2023-2024 dönemine ait fotoğrafları görmek için bakınız!