28 Nisan 2024
PUSULA EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
OkulSeminer

GAZZE DE İNSANLIK KAZANACAK

Araştırmacı Yazar Ramazan Kayan hocamız Bayrampaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Gazze de süren hunharca katliamı Mavi Marmara ve Furkan Doğan üzerinden öğrencilerimize aktardı. Öğrenciler dikkatli bir şekilde anlatılanları dinlerken duygulu anlar yaşadı.

Filistin’de yaşanan Siyonist terör 6.ayına girmiştir. Siyonist rejim barbarca çocuk, kadın yaşlı binlerce sivili katletti. Siyonist rejimin insanlık âlemini tehdit eden bu pervasızca tutumuna dünya genelinde vicdanı körelmemiş insanlar sokaklara çıkarak tepki vermişlerdir. Ülkemizin onurlu halkı Siyonist katliama karşı sokakları doldurmuş, çeşitli etkinliklerle gündemde tutmaya çalışmaktadırlar.

İnsanlık büyük bir imtihandan geçiyor. Gazze’nin yanında yer almak insan ve İslam olmanın gereğidir. Müslüman halklar ve ülkeler birlik beraberlik içerisinde olmayı başarabilmeleri halinde, en yakın zamanda zafer Müslümanların olacaktır. Önemli olan Hakkın yanında, zulmün karşısında onurlu bir duruş sergileyebilmektir.

Bu kapsamda Kudüs / Gazze duyarlılığını devam ettirmek üzere Bayrampaşa Filistin Dayanışma Platformu tarafından 15 Lisemizde “DÜNYANIN GÖRMEDİĞİ SOYKIRIM: GAZZE Karikatür Sergisi” açılmaya devam etmektedir. Sergi yanında okullarımızda Gazze temalı yazar buluşmaları gerçekleştirilmesi planlanmıştır.

DİĞER LİSELERDEKİ FOTOĞRAFLAR İÇİN BAKINIZ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.