28 Nisan 2024

DİĞERKÂM ÖYKÜLER KİTAPSEVERLER İLE BULUŞTU

Uzun yıllar sivil toplum kuruluşlarında gençlik çalışmaları yapan yazar Zafer ÖZDEMİR ilk öykü kitabı ‘Diğerkâm Öyküler’ için düzenlenen imza gününde Pusula Ailesiyle bir araya geldi. Derneğimizin Cevatpaşa Şubesinde gerçekleştirilen imza gününde, Mustafa Çolak kardeşimizin moderatörlüğünde, gönüllülerimizin kitaba dair sorularını cevaplandıran ÖZDEMİR, “Öykülere dair soruların fazla olması beni oldukça mutlu etti. Pusula Ailemize çok teşekkür ederim” dedi.

Diğerkâm Öyküler yazarın; 2000-2023 yılları arasında; insani yardım, sosyal yardım, acil yardım, eğitim, kültür ve sanat faaliyetleri esnasında hayatına giren, birlikte çalışma imkânı yakaladığı her bir kişinin ete kemiğe bürünmüş hallerini konu ediniyor. Tüm bu yarım kalmışlıklara inat, tamamlanmış diğerkâm öyküleri okuyup, seçilmiş bir yalnızlığın keyfini sürmek istemez misiniz? İşte Diğerkâm Öyküler kitabı sizin için.