28 Nisan 2024

PUSULADA İFTAR BEREKETİ

Pusula Derneği olarak her sene olduğu gibi bu Ramazan’da farklı günlerde iftar programı düzenliyoruz. Gazze soykırımının gölgesinde ilk iftar programını Ramazanın ilk cuması cevatpaşa bilgi merkezinde pusula ailesi olarak gerçekleştirdik. Yoğun bir katılım ile samimi sohbetler eşliğinde iftarımız gerçekleşti. 19 Mart Salı günü vatan pusulada Ferhat hocamızın öncülüğünde yıl boyunca salı günleri devam eden sohbete katılan dostlarımız iftarda bir araya geldiler. İftarımız, her yaş gurubundan kardeşlerimizin katılımı ile samimi bir ortamda gerçekleşti. İftar sonrası teravih kılındı, sonrasında Zafer kardeşimiz yeni çıkan kitabını “Diğerkam Öyküler” kitabını imzaladı.

Ayrıca Genç Pusula Orta ve Lise öğrencilerine yönelik -kız ve erkek öğrenciler ayrı günlerde- iftar programı düzenlenmesi planlanmıştır.

İftarların düzenlenmesinde emeği geçen yönetim kurulu üyelerine, hocalarımıza, katılım gösteren tüm gönüllülerimize teşekkür ederiz.