28 Nisan 2024

Belediye Başkanımız Atila Aydıner’den derneğimize ziyaret

belediye başkanımız Atlia Aydıner, başkan yardımcımız Ahmet Kumbasar derneğimizi ziyaret etti

12 Mart Salı günü Bayrampaşa Belediye Başkanı Sayın Atila Aydıner ve Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Kumbasar derneğimizi ziyaret etti.

Sabah kahvaltısını dernek üyeleri ile birlikte yapan başkanımız, dernek faaliyetlerinin tanıtıldığı kısa bir sunum sonrasında çalışmalar hakkında bilgi aldı. Samimi bir ortam içerisinde geçen kahvaltıda müslüman olarak üzerimize büyük sorumluluklar düştüğü ve çevremize duyarsız kalamayacağımız bir kez daha gündeme geldi. Bu tür hizmetlerin her mahallede yaygınlaşarak devam etmesinin öneminin vurgulandı. Ziyaretinden dolayı Belediye başkanımıza ve başkan yardımcımıza teşekkür ediyoruz.