28 Mart 2024
PUSULA EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
Pusula Çocuk

UÇURTMAM KARDEŞİM İÇİN

uçurtmalarımızı filistin ve suriyenin özgürlüğü için uçuracağız

18 Mayıs Cumartesi günü Pusula Çocuk Kulübü öğrencileri ve ev okulu okuma grupları öğrencilerimiz ile Sultangazi Kent Ormanı’nda piknik ve uçurtma şenliğinde buluşuyoruz..

6-7 Ekim tarihlerinde derse başladığımız Pusula Çocuk Kulübü faaliyetlerimizin sonuna yaklaşırken siz sevgili öğrencilerimizle birlikte güzel bir vakit geçirmek, tüm yıl boyunca yorgunluklarını attırmasını sağlayarak  ve bu etkinlik sayesinde birlik ve beraberliğimiz, paylaşımımız ve muhabbetimizi katmerleyeceğiz inşallah…

Pikniğimizde çuval , halat çekme, ağızda kaşıkla yumurta taşıma yarışması, bilgi yarışması gibi çeşitli etkinliklerin yanı sıra uçurtmalarımızı da gökyüzüne uçuracağız.. En güzel uçurtması olana ve uçurtmasını en yükseğe uçurana ödüllerimiz olacaktır.

Pikniğimiz de uçurtma şenliği düzenlememizin nedeni; Savaşlar sebebiyle yetim ve öksüz kalan bilhassa Suriye, Filistin ve dünyanın bir çok yerinde zulüm gören kardeşlerimiz için, savaşların son bulması ve savaşlar sebebiyle yetim çocukların kalmadığı bir dünyaya, gökyüzüne uçurtmalarımızı uçurmak istiyoruz. Kardeşlerimizin uçurmaya çalıştığı uçurtmaları kurşunlara, tanklara, bombalardan kararmış simsiyah bulutlara takılırken, bizler her uçurtmamızı kardeşlerimiz için dualarla gökyüzüne bırakacağız. Onları kalbimizde yanımızda hissederek uçurtmamızın ipini beraber tutarak özgür, adaletli, savaşsız bir dünya için uçurtmamızı gökyüzüne uçuracağız inşaallah…

Haydi ! Sevgili öğrencilerimiz ‘ kardeşlerimiz için uçuracağımız en güzel uçurtmalarınızı hazır edin. İster kendi elinizle hazırlayın isterseniz hazır da satın alabilirsiniz. Cumartesi günü piknikte buluşmak duasıyla hepinizi Allah’ a emanet ediyorum..

Toplanma yeri : Pusula Çocuk Kulübü

Tarih: 18 Mayıs Cumartesi

Gidiş saati: 09.30

Piknik Alanı : Sultangazi Kent Ormanı

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.