06 Mayıs 2024
PUSULA EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
Genel

“Namaz Engel Tanımaz” Resim Sergisi Bayrampaşa’da

 

Pusula Derneği olarak 2012–2013 eğitim döneminde üst başlık olarak seçmiş olduğumuz “Haydin Namaza” etkinlikleri çerçevesinde “Namaz Engel Tanımaz” yağlı boya resim sergisi açılacak.

 

Her şart ve mekânda namaz kılmanın ve namazın hayatın ayrılmaz bir parçası olduğu hakikatini resimlerinde işleyen ressam Arif Ergun sergiyi ilk kez 2008 senesinde sergilemişti. Savaş anında namaz kılmaktan selde namaz kılmaya, deniz altında namaz kılmaktan baba ve oğlun birlikte namaz kılmasına kadar birçok farklı mekân ve zamanda kılınan namaz resimlerinin bulunduğu sergi aynı zamanda dünyada bir ilk olma özelliğini de taşımaktadır.

 

Sergi 24 Mayıs 2013 Cuma günü saat 14.00’de Bayrampaşa Merkez Cami Parkı etrafında açılacaktır. Üç gün sürecek sergide ayrıca Nesrin Çaylı tarafından hazırlanan Tablolarla Namaz Hikâyeleri” isimli kitap satışa sunulacaktır.

Serginin açılmasında her türlü desteği veren Ressam Arif Ergun Bey’e hassaten teşekkür ediyoruz.

 

Rabbimizden çabalarımızı bereketlendirmesini ve bizleri namazımızı dosdoğru kılanlardan ve hayatımızı İslam’a göre tanzim edenlerden kılmasını niyaz ediyoruz…

“Namaz Engel Tanımaz” Yağlı Boya Resim Sergisi Ressam Arif Ergun

Yer: Merkez Camii Parkı Tarih: 24–26 Mayıs 2013

 

Not: Pusula Çocuk Kulübü velileri tarafından resim sergisinin hemen yanında yiyecek ve ahşap maket, akıl oyunları gibi satış standımızda açılacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.