28 Nisan 2024
PUSULA EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
GenelPusula Çocuk

YAZ OKULUMUZ DERS VE ETKİNLİKLERİNE BAŞLADI

yaz okulu islami temel dersler ve kulüp etkinlikleriyle başladı

Pusula Çocuk Kulübü Yaz Okulu 17 Haziran itibariyle başladı.

Okulların tatil olmasıyla birlikte yaz okulumuz da düzenlediğimiz programlarla birlikte  yaz ayının rehavetini atmak,   kültürel, sosyal, sportif ve gezilerle öğrenmeyi eğlenceli bir hale getirmek, öğrendiklerimizi  hemen pratiğe bilince dönüştürerek güzel, keyifli bir yaz okulu amaçlıyoruz.

Derneğimizde tam gün ve yarım gün olmak üzere iki kategoride planlama yaptı. Bu sene farklı olarak el becerileri, mutfak, aqua park, akıl oyunları, ahşap maketler, badminton ve dünyadan müzik gibi yeni sosyal etkinlikler eklendi. .

Bu sene tam gün erkek ve kız grupları 6 sınıf, yarım gün erkek ve kız  öğrencilerimiz ise 2 sınıf halinde derslerine ve etkinliklerine başladılar.

Öğrencilerimizin bir kısmı sene içerisinde hafta sonu kulüp çalışmasına katılanlardan oluşmakla birlikte büyük çoğunluğu yeni öğrencilerden oluşmaktadır.  İlk gün tanışma, yaz okulu süresince işlenecek ders ve etkinlikler hakkında  bilgilendirme yapıldı.

Öğrenci ve velilerimiz Yaz Okulu ile ilgili bütün bilgi, duyuru ve fotoğraflara sitemizden ulaşabilecekler. Ayrıca öğrencilerimizin yaptığı çalışmalar (yazı, resim, vs) sitede yayımlanacaktır.

Yaz okulunun başarılı olması ve amacına ulaşabilmesi için başta velilerimiz olmak üzere hepimize büyük görev düşmektedir. Yaz okulu bitene kadar aynı heyecan ve çabamızı sürdürmek zorundayız. Yaz okulunun hayırlara vesile olmasını gençlerimize kimlik ve kişilik kazanma yolunda faydalı olmasını Rabbimizden diliyoruz.

2013 Yaz Okuluna ait fotoğrafların  tamamını görmek için tıllayınız…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.