01 Mayıs 2024
PUSULA EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
Genel

Bayram Namazını Sultan Ahmet Caminde kılacağız inşaallah

namaz gönüllüleri platformu bu sene ilk kez bayram namazının yoğun katılımla sultan ahmet camiinde kılanması için çağrı yaptı

Namaz Gönüllüleri Platformu vatandaşları bayram namazını Sultanahmet Camii’nde kılmaya çağırdı.

Türkiye’nin ve İslam dünyasının güçlü bir birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu belirten Namaz Gönüllüleri Platformu Sözcüsü Abdullah Yıldız, Bayram sabahı İstanbulluları Sultanahmet Camii’nde kılınacak toplu Bayram namazına davet etti.

Bayram namazını Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in kıldırması bekleniyor. Namaz sonrasında Emrullah Hatipoğlu hocaefendi toplu dua yaptıracak.

KARDEŞLİK PEKİŞECEK

Namaz Gönüllüleri Platformu ile Mihrap Platformu, Ensar Vakfı’nda düzenlediği ortak basın toplantısı ile İstanbulluları Diyanet İşleri Başkanlığı’nın öncülüğünde Sultanahmet Camii’nde eda edilecek toplu Bayram namazına davet etti. Toplantıda kılınacak namaz ile ilgili açıklama yapan Namaz Gönüllüleri Platformu Sözcüsü Abdullah Yıldız, bu yıl Bayram namazı ibadetini, Ramazan ayının ruhuna uygun olarak idrak edilmek suretiyle toplumdaki barış ve kardeşlik duygusunun pekişmesine vesile olmak istediklerini kaydetti. Toplu Bayram namazı için ulaşımı kolay olduğu için Sultanahmet’i tercih ettiklerini ifade eden Yıldız, vatandaşların yer sıkıntısı yaşamamaları için seccadelerini yanlarına almayı unutmamasını istedi.

Bizlerde Pusula Derneği olarak tüm dost ve öğrencilerimizi aileleriyle birlikte Bayram namazını Sultan Ahmet Camiinde kılmaya davet ediyoruz.

Konuyla ilgili Abdurrahman Dilipak ile yapılan röportaja ulaşmak için tıklayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.