03 Mayıs 2024
PUSULA EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
Genel

Saraçhaneye gidiyoruz…

Cumartesi günü hep beraber Merkez Camiinde buluşup Saraçhaneye gidiyoruz…

Bayrampaşa halkı mazlum mısır halkına destek için 24 Ağustos Cumartesi günü saat 19.00’da Merkez Parkında buluşup, Saraçhaneye gidecekler. Tüm duyarlı kardeşlerimizi eş ve çocuklarıyla birlikte bekliyoruz.

Bayrampaşa’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları öcülüğünde oluşturulan, Bayrampaşa Mısır Halkıyla Dayanışma Platformu tarafından organize edilen  BAYRAMPAŞA HALKI MAZLUM MISIR HALKI DESTEK İÇİN SARAÇHANE’DE etkinliği kapsamında 24 Ağustos Cumartesi günü saat 19.00’da Merkez Parkında buluşup, Saraçhaneye gidilecek.

Bilindiği gibi İstanbul Fatih Saraçhane parkında Mısır darbesi yapıldığından beri sürekli etkinlikler yapılarak konu canlı tutulmağa çalışılıyor. Bu etkinlikler İnsan Medeniyet Hareketinin öncülüğünde duyarlı birçok STK’nın desteği ile Fatih Saraçhane Parkında devam ediyor. Akşam ve Yatsı namazları toplu olarak kılınıp, ümmetin selameti için dualar ediliyor. Zalimler telin ediliyor.

Tüm duyarlı kardeşlerimizi eş ve çocuklarıyla birlikte bekliyoruz. İsteyen arkadaşlar önce merkez parkına gelmek şartıyla özel araçlarıyla gidebilirler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.