06 Mayıs 2024
PUSULA EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
Genel

PUSULA ÇOCUK KULÜBÜ FAALİYETLERİNE BİSMİLLAH DEDİ

pusula çocuk hafta sonu ders ve kulüp çalışmaları ve ev okulu gurup okumaları 28 eylül cumartesi başlıyor

Derneğimiz, 2013–2014  eğitim dönemi faaliyetlerine bismillah diyerek başladı.

İlk etapta Pusula Çocuk Kulübü Haftasonu, Ev Okulu Okuma Grupları, kayıtları  başlamış olup, 5 EKİM Cumartesi günü ilk dersler yapılacaktır. Pusula Çocuk Kulübü Haftasonu Etkinlikleri 3-7.sınıf çocuklarını Ev Okulu Okuma Grupları ise 9-18 yaşlar arasını kapsamaktadır. Pusula Çocuk Kulübü Haftasonu ve Ev Okulu Okuma Grupları hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için tıklayınız!

Derneğimiz  bu sene faaliyetlerini genişleterek Milli Eğitim BakanlığınınHayat Boyu Öğrenme” projesi kapsamında Halk Eğitim Müdürlüğüne bağlı olarak dernek binamızda 15 yaş ve üzeri  bay ve bayanlara ücretsiz Arapça, Kur’an’ı Kerim, Osmanlıca, Ahşap Boyama, Tezhip, Hüsnü Hat,  İngilizce gibi ve Açık Lise dersleri verilecek olup, bu derslerimizden yararlanmak isteyenlerin kayıt başvuruları için kimlik fotokopileriyle birlikte  derneğimize başvurmaları yeterlidir.

Bayrampaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün kültürel faaliyetleri mahallelerde yaygınlaştırmak amacı ile başlattığı bir proje kapsamında geçen sene hanımlara yönelik olarak yaptığımız siyer dersleri bu sene fıkıh dersleri adı altında devam edecektir. İlk ders, 3 Ekim 2013  Perşembe saat 16.00-17.30 arası  yapılacak olup, yıl boyunca her hafta devam edecektir. Fıkıh Dersleri Günay Bayburtlu Kesler hanım tarafından verilecektir.

Her ay dernek binamızda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Sağlığını Koruma Hizmetleri Eğitim Faaliyetleri kapsamında aile, çocuk ve gençlik üzerine bir dizi seminerler gerçekleştirilecektir. Bu seminerler, alanında yetkin psikolog, sağlık eğitimcileri ve eğitim hemşireleri tarafından verilecektir.

Yeni dönemin hayırlara vesile olmasını ve çalışmalarımızı bereketlendirmesini Rabbimizden niyaz ediyoruz.

Kayıt ve Bilgi için İrtibat Adresi ve Tel:

Pusula Eğitim Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneği

Vatan Mh. Tel Sok. No:3  Bayrampaşa/İstanbul Tel: 0212 576 66 44 – 0551 555 19 44

Web: www.pusuladernegi.org

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.