03 Mayıs 2024
GenelPusula Çocuk

Bir Oyuncak Bir Tebessüm

pusula çocuk kulübü öğrencileri suriyeli kardeşleri ile oyuncaklarını paylaştı

İç savaş sebebiyle her gün yüzlerce kişinin yaşamını yitirdiği Suriye’den kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyeli kardeşlerimizin çocuklarına düzenlediğimiz oyuncak etkinliğiyle toplanan oyuncakları kardeşlerimize dağıttık…

Pusula Derneği olarak hocalarımız ve kız-erkek öğrenci temsilcileri ile beraber daha önce ziyaret ettiğimiz Bayrampaşa’da ikamet eden Suriyeli ailelerimizin bu sefer çocuklarını ziyaret ettik.

Öğrencilerimiz sevdikleri ve kullanılabilir olan oyuncaklarını Suriyeli kardeşleri için paylaşarak onların gönüllerinde ve yüzlerinde tebessüme vesile oldular. Onlarla beraber olduklarını ve kardeş olduklarını belirttiler.

Bu etkinlikte bizlere destek veren tüm velilerimize teşekkür ederiz. En sevdiği oyuncağını kardeşine vererek gösterdikleri cömertlikten dolayı da öğrencilerimizi gönülden tebrik ederiz.

Rabbim çalışmalarımıza bereket versin ve Suriye de, Mısır da, Filistin de ve dünyanın farkı yerlerinde zulüm gören müslüman kardeşlerimize Rabbimizden nusret ve fetih diliyoruz..

Oyuncakların paketlenmesi ve suriyeli çocukların ziyaretine ait fotoğrafları görmek için tıklayınız!