05 Mayıs 2024

Bayrampaşa’dan Suriye’ye Kışlık Giyecek

suriye için toplanan giysiler tasnif edilerek kolilendi

Bayrampaşa’da faaliyet gösteren STK’ların oluşturduğu Suriye Halkıyla Dayanışma Platformu tarafından Suriye içerisine gönderilmek üzere kışlık giyecek (kazak, battaniye, atkı, bot vs) toplandı. Suriye’de zalim esed güçleri tarafından sürekli bombalanan Suriye halkı ayrıca sert kış şartları altında zor günler geçirmektedir. Bu doğrultuda bir nebze de olsa katkıda bulunmak üzere yola çıkan STK’lar bir hafta içerisinde topladıkları giyecekleri kategorize ederek 130 koli eşyayı yetkililere teslim etti. Bu doğrultuda derneğimizde de son iki günde hummalı bir çalışma vardı. Velilerimiz ve öğrencilerimiz eşyaların kolilenmesine yardımcı oldular. Bu vesile ile Suriye halkının bir an önce zalim esed diktasından kurtulmaları, iç savaş tehlikesine düşmeden tevhid üzere tekrar huzura kavuşmaları duasıyla tüm halkımıza ve hassaten genç pusulaya duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Suriye Giyecek Kampanyası ile ilgili fotoğraflar görmek için tıklatınız!