29 Mart 2024

Bayrampaşadan Suriyeye insani yardım

bayrampaşa belediyesi çalışanları ve pusula derneğince toplanan yardımlar yetkililere teslim edildi

İnsan Yardım Vakfı (İHH) öncülüğünde 23 Şubat 2014 pazar günü 200 tırlık yardım konvoyu kazlıçeşmeden hareket etti. Çeşitli STK’ların destek verdiği bu çalışmada bayrampaşa halkıda küçük de olsa katkıda bulundu. Bayrampaşa’daki STK’lar kendi çaplarında yardım ettiler. Bizler Pusula ailesi ve Bayrampaşa Belediyesi çalışanları olarak kampanyaya katıldık. 22 Şubat CUmartesi günü 5.740-TL ve erzak kolilerini İHH merkezde yetkililere teslim ettik. Pazar günü de konvoyun yolculanmasına katıldık.  Rabbimizden duamız,  zulmün bir an önce sona ermesi, zalim esad rejiminin yıkılarak yerine İslam üzere adaletin tesis edildiği bir yönetimin gelmesidir. Kampanyaya katılan bütün kardeşlerimize teşekkür ediyor, gayretlerini artırmalarını temenni ediyoruz.