28 Nisan 2024

Hanımlar Kahvaltıda Buluştu

hanımlar kahvaltıda biraraya geldi

12 Mart Çarşamba günü  Pusula Derneği’nde, hanımlar komisyonun düzenlemiş olduğu kahvaltıya yoğun bir ilgi vardı.

Açılış konuşması ve derneğimizi tanıtan slayt gösterimi sonrasında toplanmamızın amacı üzerinde konuşularak tek tek hanımlarımızla tanışılıp sohbet edilirken, hanımlar da birbirleriyle tanışıp ünsiyet kurdular.

Pusula Eğitim Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneği; Çocuklarımızı imanlı, güzel ahlak sahibi ve İslami bir kişilik ve kimlik oluşturulmasında gayret ederken aynı zamanda siz değerli velilerimize de farkındalık oluşturmak, uzun soluklu çalışmalar vesilesi ile bir araya gelerek, birlik ve beraberlik içerisinde üreten, sorumluluk sahibi ve bir çok yönlü yapılanma gayreti içerisinde sizlerle beraber olmak ve derneğimize karşı aidiyet ve sahiplenme hissi oluşturularak çalışmalarımızda sizlerinde desteğinizi bekliyoruz.

Çalışmalarımız hizmet noktasında Allah’ın rızasını kazanmaktır. Çünkü biliyoruz ki insana ulaşılmayan hiçbir çalışma bizi Rabbimize ulaştırmaz.

Rabbimizden; çalışmalarımızı bereketlendirmesini, gayretimizi ve hayretimizi artırmasını ve bize güç kuvvet vermesini niyaz ediyoruz.