03 Mayıs 2024
PUSULA EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
Genel

Fidanlar Hayat Bulsun

fidanlar hayat bulsun

Dünyadaki hayatın sağlıklı devam etmesi için ağaçlar önemlidir. Bu yüzden Peygamberimiz (s.a.v) çevrenin korunmasına büyük önem verirdi. Savaşlarda ağaçların kesilmemesini önemle hatırlatırdı. Hatta kişinin elinde bir fidan olsa ve de kıyamet kopsa o fidanı diksin demişti.

Çocuklarda fidanlar gibidir. Nasıl ki fidanlar suya, ışığa, toprağa ihtiyacı varsa, çocuklarımızda bizim fidanlarımızdır. Her anne baba evladını her türlü kötülüğe karşı korumak, ayakları üzerinde durabilir hale getirmek, hayrı önceleyen, yayan kötülüklere karşı duran, güzel ahlak sahibi bir kimlik ve kişilik inşasını gerçekleştirmek ister.

Derneğimizin düzenlemiş olduğu “ Fidanlar Hayat Bulsun” ağaç dikme etkinliğin de  Pusula Çocuk Kulübü ve Genç Pusula öğrencilerimiz Bayrampaşa Belediyesine ait Kemerburgaz piknik alanında hem fidan dikecek hem de piknik yapacaktır.  Fidanların üzerine çocuklarımızın isimleri monte edilecektir.

Belediyemizle ortaklaşa yapılacak olan bu etkinliğe, siz velilerimiz de davetli olup, bütün öğrencilerimizi kendilerine ait fidanlarını dikmek üzere bekliyoruz inşaallah..

Selam ve dua ile…

Yer      : Kemerburgaz Piknik Alanı (Bayrampaşa Belediyesine ait)

Tarih   : 26 Nisan 2014 Cumartesi

Hareket Yeri/Saat     : 08.30 / Bayrampaşa Hareket Amirliği ( Çetin Emeç Stadı Yanı)

Ağaç dikme etkinliği fotoğraflarına ulaşmak için tıklayınız!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.