27 Nisan 2024

YETİMLER EMANETİMİZDİR

İHH insani yardım vakfı ümmetin yetimlerine sahip çıkıyor

Derneğimizin Hanımlar Komisyonu Başkanı Fatme Tunç Hanım İHH İnsani Yardım Vakfı ile birlikte 27 Nisan Pazartesi günü Pakistan’a gitti..

Fatma Tunç Hanım, yetimlerle beraber olup, siz velilerimizin desteğiyle de birlikte toplanan  hediyeleri paylaşmak ve onların yalnız olmadığını hissetmek, sevinçlerine ortak olmak ve bir nebze de olsa üzüntülerini gidermek için İHH İnsani Yardım Vakfı ekibi ve gönüllülerle birlikte Yetim Dayanışma Günleri kapsamında Pakistan’a gitti.

Dünyada 50 binden fazla yetim İHH tarafından destekleniyor. Türkiye’de ki Müslümanların yardımıyla bu destek çok daha fazla olacaktır inşaallah… Siz de destek olmak ve bir yetimin yüzünde tebessüm, kalbine sevinç koymak için ve onların yalnız olmadığını hissettirmek istiyorsanız İHH İnsani Yardım Vakfı İle irtibata geçebilirsiniz..

İHH İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı
Büyük Karaman Cad. Taylasan Sok. No:3 Pk. 34230 Fatih /İstanbul