25 Nisan 2024

Pusula Çocuk fidanları dikti

pusula çocuk kulübü öğrencileri fidanları diktiler

Derneğimizin düzenlemiş olduğu “ Fidanlar Hayat Bulsun” ağaç dikme etkinliğin de  Pusula Çocuk Kulübü öğrencilerimiz Bayrampaşa Belediyesine ait Kemerburgaz piknik alanında fidan dikimi gerçekleştirdiler.Bayrampaşa Belediyesi ile  ortaklaşa gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler gelmeden Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli dikim yapılacak alanı ve fidanları hazırlamışlardı. Her öğrencimizin kendilerine ait fidanı açılan toprağa dikti.Dikilen her fidanın üzerine diken öğrencimizin isminin yer aldığı pvc kaplamalı isimlikler asıldı.

Büyük bir neşe ve heyecan içinde geçen fidan dikiminden sonra, öğretmenlerimiz öğrencileri ile birlikte açık havanın tadını çıkartarak bol bol resim çekilip, futbol, yakartop ve halat çekme gibi çeşitli oyunlar oynadılar.

Etkinliğe katılan tüm öğrenci, öğretmen ve abi/ablalarımıza  ve Bayrampaşa Belediye Başkanlığına ve özellikle de Park Bahçeler Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz.

Fidan Dikimi ile ilgili fotoğraflar için tıklayınız…