29 Nisan 2024

Başkanlarımızdan derneğimize ziyaret

bayrampaşa belediyesi belediye başkan yardımcılarımızla sabah kahvaltısında buluştuk

Bayrampaşa Belediyesi Belediyesi Başkan Yardımcıları Ahmet Kumbasar, Can Gökhan Balekoğlu, İsmail Gemici ve Mustafa Demirkan 30 Nisan çarşamba sabahı davetimize icabet ederek derneğimizi ziyaret ettiler.

Dernek gönüllülerimizle sıcak bir ortamda geçen ziyarette pusula derneğinin yaptığı çalışmalar konuşuldu ve tanıtım slaytı izlenildi. Çocuklarımız ve gençlerimize yönelik bu tür çalışmaların artırılması daha çok kişiye ulaşılması gerektiği vurgulandı. Bayrampaşa’da faaliyet gösteren STK’lar arasında mutlaka işbirliğinin geliştirilmesinin önemine vurgu yapıldı. İslam medeniyetinin vakıf medeniyeti olduğu Osmanlı’da her başlık için bir çok vakıf bulunduğu, ancak akamete uğratıldığı, şimdilerde bu tür vakıf/derneklerin tekrar sayısının artmaya başladığı belirtildi.

Pusula Derneği olarak yeni dönemde belediye olarak hayırlı hizmetlerin üretilmesini temenni ederek ziyaretlerinden dolayı belediye başkan yardımcılarımıza teşekkür ediyor görevlerinde başarılar diliyoruz.