29 Nisan 2024
PUSULA EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
GenelSERGİ

Çizgilerle Kırk Hadis Sergisi Açıldı

Pusula Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen “Çizgilerle Kırk Hadis Sergisi” Merkez Parkında Bayrampaşa Kaymakamı, Belediye Başkanı ve AK Parti İlçe Başkanı tarafından açıldı.

çizgilerle kırk hadis sergisinin açılışı yapıldı

Derneğimiz tarafından 23-25 Mayıs tarihleri arasında Merkez Camii Önünde Hasan Aycın tarafından çizimleri gerçekleştirilen “Çizgilerle Kırk Hadis Sergisi” açıldı. Cuma günü açılışı yapılan sergimize halkımızını ilgisi büyük oldu.

Serginin resmi açılışı ise 24 Mayıs Cumartesi günü saat 11:30’da yapıldı. Açılışa Bayrampaşa Kaymakamı sayın Hasan Gözen, Bayrampaşa Belediye Başkanı sayın Atila Aydıner, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı sayın Cemil Yıldız ve Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı sayın Can Balekoğlu katıldılar. Açılışta dernek başkanımız Savaş Kabaoğlu, diğer üye, gönüldaşlar  ve daha önemlisi ortama renk katan Pusula Çocuk Kulübü kız ve erkek öğrencileri hazır bulundular. Açılıştan sonra Pusula Çocuk Korosu gurup yürüyüşün “Allah-u Ekber” ezgisini seslendirdi. Erkek çocuklar ise ayet ve hadis okudular. her iki sunumda çevredekiler tarafından büyük bir ilgiyle dinlenildi.

Sergi yanında hanımlar komisyonunca organize edilen yemek kermesi açıldı. Sergide ayrıca Hasan Aycın’ın “KIrk Hadis KIrk Çizgi” çizimlerin yer aldığı kitabı, anahtarlığı ve tişörtü de satışa sunuldu.

Sergimizin hayırlara vesile olmasını ve Yaşayan Kur’an Hz. Muhammed (SAV) izinden gitmeyi, çalışmalarımızı bereketlendirmesini Rabbimizden niyaz ediyoruz. Emeği geçen tüm kardeşlerimize hassaten idareci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Sergi ile ilgili fotoğrafları görmek için tıklayınız

Kırk Hadis fotoğraflarını görmek için tıklayınız

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.