27 Nisan 2024
PUSULA EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
Genel

2013-2014 Pusula Çocuk ve Genç Pusula Derslerimiz Sona Erdi

Pusula Çocuk Kulübü öğrencileri ve Genç Pusula öğrencilerimizin  32 haftadır hafta sonları devam ettikleri ders ve etkinlikler 31 Mayıs itibariyle  sona erdi.

Sertifikalarımız bu sene farklı olarak düzenlediğimiz son etkinliğimiz olan uçurtma şenliğinde verildi.

Bir dönemin ardından pusula çocuk kulübü öğrencilerimize senenin hatırası olarak sertifikaları takdim edilirken aynı zamanda ‘en çok ezber veren’ , ‘devamsızlığı olmayan’, öğrencilerimize de hediyeler verildi. Bu öğrencilerimizi ayrıyetten teşekkür ve takdir ederiz.

Pusula Çocuk Kulübü En çok ezber veren; Aleynanur Kutluca, Hilal Kaya, Buse Karaaslan, Betül Azra

Gündüz, Mihraç Yavuz, Zeynepnur Sert, Muhammed Enfal Nasuhbeyoğlu, Adem Özbir, Emirhan

Gökmen, Ali Osman Kaya ve Ahmet Eren Kurtuluş

Devamsızlığı olmayan; Muhammed Enfal Nasuhbeyoğlu, Emirhan Gökmen, Aleynanur Kutluca

Genç Pusula En çok ezber veren: Betül Bektaş, Berin Tüccar, Rüveyda Gönülkırmaz, Sueda Kabaoğlu, Ahsen Kabaoğlu, Hilal Kaya, Ahsen Savaş, Şevval Köse ve Melike Çağdaş

Bu sene faaliyet alanımıza Genç Pusula’yı da ekleyerek çalışmalarımızı genişlettik. Bu sene 5.-6. sınıf ve 7.-8. sınıf olarak başlattığımız gruplar da  tefsir, peygamberler tarihi, genel kültür dersleri (ülke tanıtımı, medya analizi, kitap okuma ve okur yazar buluşması) ile birlikte çeşitli etkinlikler yapıldı. Bir daha ki dönem genç pusula faaliyetlerimiz kaldığı yerden devam devam edecek olup, inşaallah bütün öğrencilerimizi bekliyoruz.

Güzel, keyifli ve faydalı geçen, yeni arkadaşlıkların kurulduğu ve daha önce tanışan arkadaşların birbirine kenetlenmesi, bir sene boyunca hafta sonları ilim öğrenmek için, iyi bir müslüman nasıl olabilirim derdiyle derneğimize gelen, her hafta sonu coşkulu bir sesle selam verip, gelişleriyle bizleri mutlu eden tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz. Rabbim sizleri razı olacağı bir hayat ve razı olacağı işlerde bulundursun ömrünüz boyunca. Rabbim şevkinizi, gayretinizi, ilminizi ve hayretinizi artırsın inşaallah.  Gelecek dönem de inşaallah hepinizi bekliyoruz. Rahim olan Allah’a emanet ediyor, hepinizi gözlerinizden muhabbetle öpüyorum…

Sertifika dağıtım fotoğraflarını görmek için tıklayınız!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.