29 Mart 2024
Genç PusulaGenelPusula Çocuk

Yaz Okulu Başlıyor

18 Haziran-18 Temmuz 2014

Pusula Çocuk Kulübü ve Genç Pusula yaz okulu 18 Haziran Çarşamba günü başlayıp, 18 Temmuz Cuma gününe kadar sürecektir.

Okulların tatil olmasıyla birlikte, yaz okulumuzla senenin yorgunluğunu üzerimizden atarak, yaz ayının getirmiş olduğu rehaveti de yapacağımız sosyal ve kültürel etkinliklerle daha keyifli ve eğlenceli bir hale getireceğiz inşaallah.. Yine dopdolu bir yaz okulu programı ile eğleneceğiz hem de eğlenirken öğreneceğiz.

Pusula Çocuk Kulübü yaz okulu programımız tam gün ve yarım gün olmak üzere iki kategoride değerlendirilecektir.

Programımızın içinde sabahtan öğleye kadar ” İslami Temel Bilgiler” (Kur’an’ı Kerim, İlmihal, Ahlak, Siyer) öğleden sonra “kültürel, sportif, sosyal etkinlikler, gezi ve yarışmalar” yapılacaktır.

Yarım gün yaz okulunda ise öğleden sonra ” İslami Temel Bilgiler” (Kur’an’ı Kerim, İlmihal, Ahlak, Siyer) ve sosyal etkinlik olarak ” aqua park, gezi ve yarışmalar” olacaktır.

Geçmiş senelere Yaz Okulu sayfalarını görmek için tıklayınız

Ayrıntılı bilgi için: Tel: (0212) 576 66 44 – ( 0551) 555 19 44 Adres: Vatan Mh. Tel Sok. No:3 Bayrampaşa

KAYIT ŞARTLARI VE BİLGİLENDİRME

1. Kayıtlar 2 HAZİRAN 2014 tarihinde başlayacaktır.
 2. Yaz okulu 18 Haziran–18 Temmuz 2014 tarihleri arasında hafta içi yapılacaktır.
 3. Kayıt sırasında nüfus cüzdanı ve karne fotokopisi istenilmektedir. Karne notu 4 ve üzeri olanlar önceliklidir. Agua için 2 adet resim gerekmektedir.
 4. Kız ve erkekler için ayrı guruplar oluşturulmuştur.
 5. Her sınıfın kapasitesi en fazla 17 kişi ile sınırlıdır.
 6. Guruplar 3–8. sınıfa geçen öğrencilerden oluşturulacaktır. Tam gün 3.-4. sınıf ve 5.-8.sınıf olmak üzere yarım gün  3.-8. sınıf arası (talep olması halinde gruplar ayrılır) ve Genç Pusula dan oluşmaktadır.
 7. Yaz okulu tam ve yarım gün olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlenecektir.
 8. Tam gün yaz okulunda sabahtan öğleye kadar “İslami Temel Bilgiler” (Kur’an-ı Kerim, İlmihal ve Ahlak) öğleden sonra ise “kültürel sosyal etkinlikler” (satranç, ahşap maketler, masa tenisi, kitap okuma, ebru, aqua, hat, yarışma ve seminerlerden vs) “gezi ve yarışmalar ” olacaktır.
 9. Yarım gün yaz okulunda öğleden sonra “İslami Temel Bilgiler” (Kur’an-ı Kerim, İlmihal ve Ahlak) ve sosyal etkinlik olarak “Aqua, gezi ve yarışmalar” olacaktır.
 10. Tam gün dersler sabah 10.00’da başlayıp, 17.00’a kadar devam edecektir. Sabah 9 itibariyle etüt dersleri olacaktır.İsteyen öğrenciler için akşam ders bitiminden sonra da etüt yapılacaktır.
 11. Yarım gün saat: 13.30–17.00 saatleri arasında yapılacaktır.(Talep olması halinde olacaktır)
 12. İlk 2 hafta yemekli olup, ramazan ayının başlamasıyla yiyecek veliler tarafından karşılanacaktır.
 13. Ders kitapları fiyatlara dahildir.
 14. Aqua park için çocukların kıyafeti tesettüre uygun olmalıdır. Havuza gelemeyenler için 15 lira havuz ücreti düşülecektir
 15. Tam gün grupların öğleden sonraki faaliyetleri Hürriyet İlköğretim Okulu’nda yapılacaktır.Çıkış saati öğrenciler oradan alınacaktır.
 16 Yeterli sayıda talep olması halinde servisimiz olup, servis ücreti veliye aittir.
 17.