27 Nisan 2024
PUSULA EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
Genel

Yaz Okulu Başladı

Yaz Okulumuz 18 Haziran Çarşamba günü büyük bir heyecanla açıldı. Okulların tatil olmasıyla birlikte yaz okulumuz da düzenlediğimiz programlarla birlikte  yaz ayının rehavetini atmak,   kültürel, sosyal, sportif ve gezilerle öğrenmeyi eğlenceli bir hale getirmek, öğrendiklerimizi  hemen pratiğe bilince dönüştürerek güzel, keyifli bir yaz okulu amaçlıyoruz.

18 Haziran 18 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Yaz okulu bu sene Hürriyet Ortaokulunda yapılmaktadır. Bu sene 7 gurubumuz faaliyet göstermektedir. Sabah Kur’an-ı Kerimle başlayan dersler Temel İslami derslerle devam etmektedir. Öğle yemeği ve namazdan sonra sanatsal, sosyal, kültürel, sportif etkinliklerle günü bitiriyoruz. Bu seneki öğleden sonra ki faaliyetlerimiz arasında; masa tenisi, güreş, ebru, hat, pratik ingilizce, origami, el becerileri dersi yapılmaktadır.Ayrıca bu sene mekanın geniş oluşunu değerlendirerek bazı etkinlikler için ayrı sabit mekanlar oluşturduk. Ebru, masa tenisi, satranç, güreş gibi….

Öğrenci ve velilerimiz Yaz Okulu ile ilgili bütün bilgi, duyuru ve fotoğraflara sitemizden ulaşabilecekler. Ayrıca öğrencilerimizin yaptığı çalışmalar (yazı, resim, vs) sitede yayımlanacaktır.

Yaz okulunun başarılı olması ve amacına ulaşabilmesi için başta velilerimiz olmak üzere hepimize büyük görev düşmektedir. Yaz okulu bitene kadar aynı heyecan ve çabamızı sürdürmek zorundayız. Yaz okulunun hayırlara vesile olmasını gençlerimize kimlik ve kişilik kazanma yolunda faydalı olmasını Rabbimizden diliyoruz..

Yaz Okulu 2014 etkinliklerine ait fotoğrafları görmek için tıklayınız

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.