01 Mayıs 2024
GenelPusula Çocuk

Siyer Yarışması Kazananları Belli Oldu

peygamberimizin izindeyiz bilgi yarışmasında birinci genç pusula oldu

Pusula Çocuk Kulübü Yaz Okulu  “Hayatın Her Alanında Peygamberin İzinde” 20 Öyküde Hz. Peygamberin Hayatı Siyer Yarışması sonuçları belli oldu.

15 Temmuz Salı günü yapılan yarışmamızda ilk önce sınıflar kendi aralarında bireysel yarıştılar. 3.4.sınıflar yarışma kitabımızdan 10 öyküden sorumlu olurken, 5.8.sınıf ve Genç Pusula kitabın tamamından sorumlu tutuldu. Yarışma günü yazılı kağıtları okunup her sınıftan en yüksek puanı alan üç kişi tespit edilip gruplar oluşturuldu.17  Temmuz Perşembe sabahı seminer salonunda yapılan yarışmada, sınıflar arası 5.6.- 7.8 kız ve erkek grupları  ve Genç Pusula gurubu kendi aralarında; Öğleden sonra ise 3.4 sınıflar kendi aralarında yarıştılar. Bir hayli heyecanlı olan öğrencilerimiz yarışma boyunca soruları doğru cevaplama gayreti içerindeydiler.

Gruplar ve jüri üyeleri tanıtıldıktan sonra yarışmamıza başlanıldı.  Sabahleyin 4 gurup, öğlenleyin ise 3 gurup yarıştı. Yarışmamız başladıktan sonra  yarışmayı izleyen diğer öğrencilerimiz ezgi ve marşlar  söyleyerek  yarışmamıza renk kattılar. Aynı zamanda yarışma aralarında  izleyen öğrencilerimize de sorular sorularak bilenlere hediyeler verildi.

peygamberimizin izindeyiz bilgi yarışmasında birinci peygamber izcileri

Heyecanlı ve çekişmeli geçen siyer yarışmamızda Sabah gurubundan Geleceğin Umutları birinci; öğle gurubundan ise Peygamberin Çiçekleri gurubu birinci çıktı.

Jüri üyelerimiz tarafından birincilerimize ve ikinci, üçüncü olan diğer guruplara da hediyeler verildi.

Yarışmaya katkıda bulunan idarecimize, tüm hocalarımıza abi/ablalarımıza ve jüri üyelerimize teşekkür ederiz.

İşte kazanan öğrencilerimiz;

Geleceğin Umutları Grubu (Genç Pusula): Hilal AKHAN, Fatmanur AYKANAT, Ayşenur AYKANAT

Peygamber İzcileri (3.4.sınıf): Ayşe DÜNDAR, Ezel Rüya ONAT, Meryem ARSLANBAŞ, Hilal Berat ORTABA

yarışma fotoğraflarını görmek için tıklayınız