29 Mart 2024
PUSULA EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
Genç PusulaGenelPusula Çocuk

HASRET BİTİYOR… PUSULA BAŞLIYOR.

2014-2015 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla  Pusula Eğitim Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneği yeni faaliyetleri ile yolculuğuna devam ediyor. 
Tatlı bir yaz molası sonrası içinde Ramazan ayı’nın bereketini de barındıran, eğitici öğretici renkli bir yaz okulunun ardından kalıcı dostlukların, sevginin, vefanın, adresi PUSULA ailesi yeni dönem kayıtlarına başladı.
15 Eylül 2014 itibariyle Çocuk Pusula ve Genç Pusula kayıtları başta olmak üzere, takviye derslerimizin de ön kayıtları başlamıştır.
Pusula Çocuk Ve Genç pusula hafta sonu etkinlikleri 11 Ekim 2014 itibariyle her Cumartesi;
Pusula Çocuk   3.-5. Sınıf 09.30 – 16.00 saatleri arası, Genç Pusula 6.-8. Sınıf  16.00 – 19.00 saatleri arası faaliyet gösterecektir. Genç Pusulada deneyimli eğitmenlerimizin desteğiyle, gençlerimiz seviyelerine uygun yaş gruplarına göre 8-10 kişilik gruplar halinde eğitim görmektedirler.

Pusula çocuk kulübünde bu sene;
– İslami temel bilgiler (Kur’an-ı Kerim, talim, ilmihal, siyer, ahlak dersleri)
– Kültürel sosyal, sportif etkinlikler, geziler ve yarışmalar yapılacaktır.

Genç Pusula kulübünde bu sene;
– İslami temel bilgiler (Kur’an-ı Kerim, siyer, talim, kısa süre tefsirleri, Kur’an kıssaları…)
– Genel kültür (öncü ve örnek şahsiyetler, ülke tanıtımı, kitap tahlili, makale ve medya analiz/eleştirisi gibi) dersleri ile birlikte; Genç pusula öğrencilerine yönelik; piknik, gezi, yardım kuruluşlarında yer almak, kitap okuma ve yazarı ile buluşma gibi sosyal ve kültürel etkinlikler de düzenlenecektir.

Takviye Okul Derslerimiz

Derneğimiz her kademe öğrencilerine sabah ve öğleden sonra olmak üzere en az 15 kişilik başvuru olması halinde  İNGİLİZCE, MATEMATİK, ARAPÇA derslerini ÜCRETSİZ olarak verecektir.Ön kayıtlarımız başlamıştır…

Cahit Zarifoğlu Kütüphanesi

Öğrencilerimiz Cahit Zarifoğlu kütüphanesinden hafta içi 9.00-17.00  saatleri arasında yararlanabileceklerdir. (Ders çalışma, kitap okuma, ödünç kitap alma,performans ödevi için internette araştırma yapmak gibi)

Kültürel milli değerlerimizi ümmet bilinciyle ölümsüzleştirecek Yaradılana Yaradandan ötürü hürmet edilen anlayış ile…..  Ötelere ulaşmak için BİZ bilincini geliştiren İslam ahlakıyla ahlaklanmış, İmanlı, Şuurlu, İlkeli Erdemli… Gelecek nesiller için ROTAMIZ PUSULA…..

Kayıt  ve Bilgi için için Telefon ve  İrtibat Adresi: 0212 576 66 44 Cep: 0551 555 19 44

Pusula Eğitim Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneği

Vatan Mh. Tel Sok. No:3  Bayrampaşa/İstanbul

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.