28 Nisan 2024

Pusula Çocuk ve Genç Pusula faaliyetlerine başladı

Pusula çocuk kulübü ve genç pusula öğrencilerimiz 11 ekim cumartesi günü itibariyle çalışmalarına başladı. İlk gün çocuklarımızın, ailelerimizin, idareci ve öğretmenlerimizin heyecanı yüzlerinden okunuyordu. Kapasitemize göre kayıtların yoğunluğundan dolayı kalabalık sınıflar ikiye bölündü. Genç Pusula gurubu da 3 gurupla başladı. Sabah temel İslami derslerin verilmektedir. Öğleden sonra kız öğrencilerimiz Bayrampaşa Belediyesine ait Kemerburgazda bulunan Piknik alanına gittiler. Kış gelmeden açık alanları değerlendirdiler. Öğleden sonra erkek öğrenciler kulüp çalışmalarında ahşap maket yaptılar, satranç ve masa tenisi oynadılar. Yeni dönemin öğrencilerimiz, aileleri, öğretmen ve idarecilerimiz için hayırlara vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz.