27 Nisan 2024
Genç PusulaGenel

Genç Pusula Erkekler Biraraya Geldi

genç pusula çiğ köfte yerken

2011-2012 Yılında faaliyetlere başlayan Pusula Eğitim Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneği 2014-2015 yılında da faaliyetlerine tüm hızıyla başladı. Pusula Çocuk Kulübü kız-erkek gruplarının ve Genç Pusula Kız gruplarının belirlenmesinin ardından Genç Pusula Erkek grupları da biraraya geldi.. Bu amaçla Pusula Çocuk Kulübünde eğitimini almış artık belli bir yaş seviyesine ve bilinç düzeyine ulaşmış derneğimizin müdavim öğrencileri 18 Ekim Cumartesi günü saat 16:00 da Arda Turan Spor Tesiserinde futbol maçı için bir araya geldi. Sosyal faaliyetlerden sorumlu Serdar Semiz ve Kadir Sarman hocalarımız eşliğinde gerçekleşen eğlenceli, çekişmeli ve başa baş geçen  futbol müsabakası 8/7″lik skorla sona erdi. Yapılan müsabakanın ardından hocalarımız ve Genç Pusula Öğrencileri dernek binasına geçerek kendileri için hazırlanmış çiğ köfte ziyafetiyle programlarına devam ettiler. Çiğ köfte yemeği ve yapılan futbol maçı kıritikleri ile keyifli bir akşam geçirdikleri gözlerinden okunan öğrencilerimiz değerlendirmelerin ardından Genç Pusula Futbol Takımı kurulması için hocalarıyla karar aldılar. Akşam namazının kılınmasının ardından Genç Pusula bir sonraki hafta aynı gün ve saatte bir araya gelmek üzere birbirleriyle vedalaştılar.  Rabbim yapılan her çalışmayı Allah için yapılmasını ve Allah için sonuçlanmasını nasip etsin.