19 Mart 2024

Eğitimcilerimiz (2014-2015)

Aşağıda 2014-2015 dönemi Pusula Çocuk Hafta sonu çalışmalarında görev alan İdareci ve Öğretmenlerimizin isimleri ve öz geçmişleri yer almaktadır.

Melek SAVAŞ İdareci/Koordinatör  1977 İstanbul doğumlu ,evli üç çocuk annesi  Bayrampaşa  Tuna Lisesi mezunu ,Ön lisans sosyal hizmetler  öğrencisidir.
Merve YARDIM Kızlar Muallime 1991 İstanbul doğumlu. Kazım Karabekir İ.H.L mezunu. Önlisans ilahiyat okumaktadır. Pusula Derneğinde 1 sene yardımcı ablalık ve 2 senede haftasonu ve yaz okulunda hocalık yapmaktadır.
Tuba ÖZKAN Erkekler Muallime 1991 İstanbul doğumlu.2 yıl Terazidere Kız Kur’an kursunda, 1 yıl Silivri Bağlar ve Zeytinburnu Taşcami Kız Kur’an Kursunda okudu. İlahiyat Önlisans mezunu. 2 yıl Terazidere Kız Kur’an Kursunda fahri olarak görev yaptı. Gebze Fatih Talebe Yurdunda Yurt İdarecisi olarak görev yaptı. EFOR da eğitimci geliştirme programına katıldı. 2013-2014 okul döneminde ve 2014 yaz okulunda Pusula Derneğinde hocalık yaptı.
Betül HOŞKUN Erkekler  Muallime 1996 İstanbul doğumlu. Kazım Karabekir İ.H.L mezunu. İlahiyat Okuyor. Pusula Derneği’nde 2013 ve 2014  yaz okulunda başlayıp şuan hocalık yapmaktadır.
Kübra ece VATANSEVER Erkekler Muallime
Ömer ARSLANBAŞ Satranç/Masa Tenisi Gazionmapaşa İmam Hatip Lisesi 3. sınıf öğrencisi. 2011-2012 eğitim döneminden beri pusula çocuk kulübü hafta sonu etkinliklerinde ve yaz okullarında görev almaktadır.
Serdar Semiz Satranç/Masa Tenisi İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Mezunu. 2011’den beri Pusula Derneği hafta sonu etkinliklerinde satranç, akıl oyunları, ahşap maketler, masa tenisi derslerine girmektedir.