27 Nisan 2024

Önderim Peygamberim’de Birincilik Ödülü

Derneğimiz tarafından Türkiye geneli yapılan “Önderim Peygamberim öykü yarışması” nda birincilik ödülü Türkiye birincisi çıkaran Hüseyin Bürge Anadolu Lisesinde yapılan törenle verildi. Törene , Bayrampaşa Belediye Başkanı sayın Atila Aydıner, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı sayın Yalçın Sırakaya okul müdürümüz, öğretmenlerimiz, dernek yetkilileri katıldı.

Sırasıyla Dernek Yönetim Kurulu Başkanı, Savaş Kabaoğlu, Okul Müdürü Ahmet Altuntaş ve Belediye Başkanımız Atila Aydıner kısa bir konuşma yaptılar.

Törende Abis isimli öyküsüyle Türkiye birincisi olan Seda Bacaksız‘a ödülünü Bayrampaşa Belediye Başkanı sayın Atila Aydıner takdim etti.

Yine Yarışmada Buz Adam isimli öyküyle Mansiyon Ödülü alan Saraybosna Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ece Özden‘e ödülünü Belediye Başkan Yardımcısı sayın Yalçın Sırakaya takdim etti.

Türkiye birincisi çıkaran Hüseyin Bürge Anadolu Lisesi başarısı anısına Müdürümüz sayın Ahmet Altuntaş’a plaketini ise dernek başkanımız sayın Savaş Kabaoğlu verdi.

Önderim Peygamberim Öykü Yarışmasının hayırlara vesile olmasını ve gençlerimizin İslamı bir yaşam tarzı olarak benimsemesine katkı sağlaması duasıyla Rabbimizden çabalarımızı bereketlendirmesini niyaz ediyoruz.

Önderim Peygamberim Öykü Yarışmasına ait fotoğrafları görmek için tıklayınız