Kurumsal

• nurcan albayrak on 04 Şubat 2015 at 21:05
    • Cevapla

533 377 17.. lutfen ararsanız sevinirim
    Faliyetleriniz hakkiinda bilgi almak istiyorum

1. SA faaliyetlerimiz şöyledir:

çocuk klubü erkek ve kızlar için (3 ve 5. sınıf arası) hafta içi takviye dersler (ingilizce ve matematik) hafta sonu eğitimi: Kuran ı Kerim,temel dini bilgiler,sportif aktiviteler (gezi,masa tenisi,satranç) yapılmaktadır.

genç klubü erkek ve kızlar için(6ve 8.sınıf arası) hafta sonu Kuran ı Kerim,tefsir dersi,ilmihal ve sportif aktiviteler yapılmaktadır.

hanımlar için:Kuran ı Kerim,iğne oyası,arapça,hadis,tefsir dersleri yapılmaktadır.Selametle…

• Sedanur on 25 Mayıs 2016 at 18:42
    • Cevapla

Selamun Aleykum.Yazin osmanlica kurslariniz var mi?ankarada.benim 3.kura kadar sertifikam var ama ben bu vakfin aracaligiyla bir haftalik osmanlica kursu verildigini ve ogretici belgesi alinabilecegini duydum.bu konuda bilgi verirseniz sevinirim buna maddi anlamda gercekten ihtiyacim var.ayrica osmanlicayi da ilerletmek istiyorum yardimci olursaniz sevinirim.

1. Aleykümselam biz İstanbul’da faaliyet gösteriyoruz. Sizin bahsettiğiniz pusula ayrı bir kuruluştur. Ankara’daki pusula derneğinin telefonundan irtibat kurabilirsiniz.