Kurumsal

4 thoughts on “Kurumsal

• 04 Şubat 2015 tarihinde, saat 21:05

533 377 17.. lutfen ararsanız sevinirim
    Faliyetleriniz hakkiinda bilgi almak istiyorum

• 05 Şubat 2015 tarihinde, saat 09:37

SA faaliyetlerimiz şöyledir:

çocuk klubü erkek ve kızlar için (3 ve 5. sınıf arası) hafta içi takviye dersler (ingilizce ve matematik) hafta sonu eğitimi: Kuran ı Kerim,temel dini bilgiler,sportif aktiviteler (gezi,masa tenisi,satranç) yapılmaktadır.

genç klubü erkek ve kızlar için(6ve 8.sınıf arası) hafta sonu Kuran ı Kerim,tefsir dersi,ilmihal ve sportif aktiviteler yapılmaktadır.

hanımlar için:Kuran ı Kerim,iğne oyası,arapça,hadis,tefsir dersleri yapılmaktadır.Selametle…

• 25 Mayıs 2016 tarihinde, saat 18:42
    Permalink

Selamun Aleykum.Yazin osmanlica kurslariniz var mi?ankarada.benim 3.kura kadar sertifikam var ama ben bu vakfin aracaligiyla bir haftalik osmanlica kursu verildigini ve ogretici belgesi alinabilecegini duydum.bu konuda bilgi verirseniz sevinirim buna maddi anlamda gercekten ihtiyacim var.ayrica osmanlicayi da ilerletmek istiyorum yardimci olursaniz sevinirim.

• 27 Mayıs 2016 tarihinde, saat 06:42
      Permalink

Aleykümselam biz İstanbul’da faaliyet gösteriyoruz. Sizin bahsettiğiniz pusula ayrı bir kuruluştur. Ankara’daki pusula derneğinin telefonundan irtibat kurabilirsiniz.