Kurumsal içeriğine geri dön

Adres:
Pusula Vatan: Vatan Mahallesi Tel Sokak No:3 Bayrampaşa/İSTANBUL Tel: +90 212 576 66 44 Kurumsal Cep: 551 555 19 44
Pusula Cevatpaşa: Cevatpaşa Mahallesi Saraybosna Caddesi Şehit Hüseyin Uslucan Parkıiçi Tel: 212 617 98 33
Web: www.pusuladernegi.org  E-posta: bilgi@pusuladernegi.org
Banka: IBAN: TR 24 0020 5000 0070 1433 4000 01 Hesap No: 7014334 Kuveyt Türk Bayrampaşa Şubesi
Harita
Pusula Vatan (Merkez): Google harita için tıklayınız!
Pusula Cevatpaşa Bilgi Merkezi: Google harita için tıklayınız!

facebook ile ilgili görsel sonucu

Yorumu formunu geç

• Canan on 29 Mart 2013 at 08:42

Selam Aleyküm

Romanya/Bükreş ten yazıyorum. Burada 4 gönüllü hanım bir vakıf binasında çocuklara eğitim vermek istiyoruz. Kendi çocuklarımızla birlikte, diğer Türk ve Romen ailelerin çocuklarına da kuran-siyer-drama ve tiyatro eşliğinde ayet ve kavram öğretilmesi-oyun,faaliyet -spor- meal gibi çalışmalar yapmak istiyoruz.Program dahilinde Kuran merkezli eğitimi nasıl vereceğiz bilmiyoruz. Sizler bu konularda tecrübe ve bilgi sahibisiniz. Bu konulardaki çalışmalarınızı ve bilgilerinizi bizimle paylaşır mısınız? Muhakkak elinizde haftalık, aylık veya yıllık çalışma planları vardır. Örnek olması açısından mail gönderebilir misiniz ?.Biz hazırlamaya çalışıyoruz ama olmuyor elimizde hiç örnek yok, hangi bilgi nasıl verilecek, derslerde ne nasıl anlatılacak bilmiyoruz. 31 Mart pazar günü arkadaşlarımızla birlikte yönetime bir plan ve program sunmalıyız. Bu konuda yardımınızı bekliyorum.

• sevil on 19 Mayıs 2013 at 00:28
    • Cevapla

benim bu sene 3. sınıfa giden kızlarım var yaz okulunuz hakkında nasıl bilgi alabilirim.

• nes ser on 21 Ocak 2015 at 08:46
    • Cevapla

hafta sonu için anadolu yakasında okullarınız varmı varsa nerelerdir kartal a yakın okul isimlerini öğrenebilirmiyim.sizin okullarınız yoksa, tavsiye edeceğiniz eğitim şartları ve düzeni sizin gibi okul varmı teşekkür ederim.çocuklarımın yaş ları 14-ve 9

• usman hassan yunus on 18 Ekim 2017 at 11:54