26 Nisan 2024
Pusula Çocuk

40 Hadis Yarışmasında Final Heyecanı

Her sene mutad olarak yapılan 40 Hadis Bilgi Yarışması finali bu sene 4 Mayıs Cumartesi ve 11 Mayıs Cumartesi günü yapıldı.

1. aşamada “40 Hadis 40 Çizgi” kitabı çocuklarımıza dağıtıldı. Belli bir süre hadisleri ezberlemeleri için süre tanındı. Çocuklarımız hadisleri ezberlemek için gayret gösterdiler.

2. aşamada sınıf içerisinde seviye tespiti yapıldı. ve ilk 3’ü paylaşanlar tespit edildi. Yarışma formatı, çocuklarımıza kitaptaki çizimlerin kağıt olarak verildi. altına metni yazmaları istendi.

3. aşamada ise final yapıldı. Finalde sınıflar arası bilgi yarışması yapıldı. Finalde büyük bir heyecan vardı. Çocuklarımız hadisleri çok iyi ezberlemişlerdi. Bütün çocuklarımıza teşekkür ediyoruz.

Rabbim, Peygamberimizin izinde bir hayat sürmeyi nasip etsin.

Yarışmada emeği geçen muallim/e ve koordinatörlerimize ve de ailelere teşekkür ederiz.