26 Nisan 2024
GenelSergi

“İstanbuldan Kudüs’e Bin Selam Sergisi” Meydanlarda

Bayrampaşa’da faaliyet gösteren Pusula Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, “İstanbul’dan Kudüs’e Bin Selam “ isimli Kudüs, Filistin, Mescidi Aksa ve devam etmekte olan işgali konu edinen fotoğraf sergisini Bayrampaşa Demirkapı caddesi Merkez Camii önünde açtı. Sergi 11-13 Mayıs tarihleri arasında üç gün boyunca ziyarete açık olacak. Sergiyle birlikte dernek gönüllülerince düzenlenen gıda kermesi de olacak.

Serginin açılışına Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, İlçe Müftüsü, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürü, AK Parti ilçe Başkanı, pusula dernek başkanı Savaş Kabaoğlu yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.  Dernek başkanı Savaş Kabaoğlu serginin amacını şöyle dile getirdi: “ Coğrafyalarımızın işgalinden önce zihinlerimiz işgal edildi. Bu sebeple coğrafyalarımızın kurtuluşu da öncelikle zihinlerimizin işgalden kurtuluşu ile mümkün olacak. Sergi de zihinlerimizi diri tutmaya, ümmetin acıları hususunda duyarlı olmaya ve Aksa için edilecek dualara vesile olmaya katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.”

Sergide emeği geçen gönüllülerimize teşekkür ederiz. Rabbim özgür kudüste namaz kılmayı nasip etsin.

Fotoğrafları görmek için tıklayınız