26 Nisan 2024

Yetimler ve Suriyeli Muhacirlerle İftar Yaptık

Pusula Derneği olarak Ramazan ayında farklı günlerde iftar programı düzenlendi.

18, 25 Mayıs ve 1 Haziran Cuma günleri sırasıyla pusula ailesi, yetimler ve Suriyeli muhacirlerle iftar açtık.

25 mayısta “Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği” ile birlikte çok bereketli ve hayırlı bir iftar çalışmasına ev sahipliği yaptık. İftara Merkez Valisi Sayın Abdulkadir YAZICI beyde teşrif ettiler.

1 Haziran da Bayrampaşa’da ikamet eden Suriyeli ailelerle iftarımızı açtık. Umut Derneğinin katkılarıyla 250 ye yakın misafirimizi ağırladık.

Aileler otobüs ile belli noktalardan toplanılarak iftar mahalline getirildi. Her yaştan çocuğu, genci ve yaşlısıyla iftar sofrasını paylaşmanın ve bir nebze de olsa Ensar olmanın mutluluğunu yaşadık… İftara yoğun katılım oldu.

Suriyeli kardeşlerimizle yaptığımız iftar sonrası gençler çocuklar için program ve yarışmalar düzenlediler ödüller verdiler. Gençlerimize teşekkür ediyoruz…

Organizasyonda emeği geçen ve teşrifleriyle bizleri onurlandıran kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Suriye’deki mücadelenin zaferle sonuçlanmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz.

pusula ailesi 18 mayıs 2018

25 mayıs 2018 yetim iftarı