26 Nisan 2024

Derneğimiz 3.Olağan Genel Kurulu Yapıldı

2011 senesinde bir gurup gayretli Müslüman’ın bir araya gelerek “İslam ahlakıyla ahlaklanmış, imanlı, salih amel sahibi, genç nesillerin oluşumuna katkıda bulunmak” hedefiyle kurduğu Pusula Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği 3.olağan kurul toplantısını yaptı. (23 Haziran 2018)

Yeni dönemde yönetim kurulu; Doğan YILMAZ, Esin TÜCCAR, Fatme TUNÇ, Mehmet YILDIRIM Mustafa AKSOY, Mustafa ÇOLAK, Kadir SARMAN, Savaş KABAOĞLU ve Tayfun NASUHBEYOĞLU’dan oluştu.

Yönetim kurulu ilk toplantısında, kurulduğu günden bu yana fedakâr bir şekilde görevini yürüten aynı zamanda kurucu üyemiz Savaş Kabaoğlu, başkanlık görevini yine kurucu üye Doğan Yılmaz kardeşimize devretti. Savaş Kabaoğlu devir töreninde “sadece başkanlıktan ayrılıyorum, aynı şekilde hatta daha fazlasıyla çaba göstereceğim. Kutlu yürüyüşe devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yardımcılığı görevine Esin Tüccar ve Sayman’lık görevine Fatme Tunç tekrar seçildiler.