20 Nisan 2024

Genç Pusula Yazar Necla Sakarya’yı konuk etti

genç pusula yazar necla sakarya ile söyleşi gerçekleştirdi

Genç Pusula okuryazar buluşmaları kapsamında bu ayki konuğu “Mehmet Akif ve Ben” kitabının yazarı sayın Necla SAKARYA oldu. Söyleşi 27 Ocak 2014 pazartesi günü Bayrampaşa Belediyesi fuaye alanında sıcak bir ortamda gerçekleştirildi. Necla Sakarya’nın sohbet tadında geçen konuşmasından sonra, genç pusula öğrencileri yazarımıza çeşitli sorular yönelttiler.

Pusula Derneğinin tanıtımı ve genç pusula ev okulu öğrencilerinin daha önceden hazırlamış olduğu Mehmet Akif’i anlatan çekimleri gösterildi.

Dernek yönetim üyesi Fatme TUNÇ ve Koordinatör Hatice GÜNDOĞDU hocamız günün anısına yazar Necla SAKARYA’ya plaket takdim ettiler. Program genç pusula öğrencilerinin daha önceden okudukları “Mehmet Akif ve Ben” isimli kitabını imzalatmalarıyla sona erdi.

Programa katılan yazar Necla SAKARYA’ya öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Programla ilgili fotoğrafları görmek için tıklayınız!