27 Nisan 2024

Örneğim Peygamberim Projesi Hayat Buldu

17 Mart Salı günü açılış yapıldı

Pusula Derneği öncülüğünde “kırk okul kırk hadis kırk çizgi ÖRNEĞİM PEYGAMBERİM” projesi Hürriyet imam hatip orta okulundan dualarla başladı. Programa Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Başkanı Atila Aydıner, ilce milli eğitim şube  ve müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve pusula ailesi katıldı.

Program Okul müdür yardımcımız İlknur hocamızın güzel sunumu ile başladı ve sırasıyla okul Müdürümüz Fatih Güleryüz,  Pusula Derneği Başkanı Savaş Kabaoğlu, Belediye Başkanımız ve Kaymakamımız konuşma yaptılar.  Çocuklarımızın birbirinden güzel ezgi/ilahileri güne renk kattı. Kurdelanın kesilmesi ve kalıcı serginin gezilmesiyle program sona erdi.

Programa emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.

Bilindiği gibi proje Hasan Aycın tarafından çizilen eserlerin 50*70 ebadında çerçevelenerek okullara asılmasını ve Hz.  Muhammed’in (sav) mesajının ve örnekliğinin gelecek nesillere aktarılmasına katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Proje ve açılışla ilgi fotoğrafları görmek için tıklayınız