26 Nisan 2024

“Ümmetin Yetimleri” İle İftarımızı Açtık

Pusula Derneği olarak Ramazan ayında farklı günlerde yetimlerimiz ve Suriyeli ailelerle iftarda bir araya geldik.

7 ve 8 Haziran da yetimlerimizle iftar yaptık. 9 Haziran da ise Bayrampaşa’da ikamet eden Suriyeli ailelerle iftarımızı açtık.

Aileler otobüs ile belli noktalardan toplanılarak iftar mahalline getirildi. Her yaştan çocuğu, genci ve yaşlısıyla iftar sofrasını paylaşmanın ve bir nebze de olsa Ensar olmanın mutluluğunu yaşadık… İftara yoğun katılım oldu.

Suriyeli kardeşlerimizle yaptığımız iftar sonrası “genç gönüllülük projesi” kapsamında Türkiye’de çeşitli üniversitelerde okuyan İslam coğrafyasından gençler çocuklar için program ve yarışmalar düzenlediler ödüller verdiler. Gençlerimize teşekkür ediyoruz…

Organizasyonda emeği geçen ve teşrifleriyle bizleri onurlandıran kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Suriye’deki mücadelenin zaferle sonuçlanmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz.