26 Nisan 2024
Pusula Çocuk

YAZ OKULUMUZ BAŞARIYLA SONA ERDİ

Pandemi şartlarında seyreltilmiş olarak 28 Haziran Pazartesi günü büyük bir heyecanla başlayan
Yaz Okulumuz bugün itibariyle de sona ermiştir. (16 Temmuz 2021)

Sabah Kur’an-ı Kerimle başlayan dersler Temel İslami derslerle devam etti. Öğle arası ve namazdan sonra sanatsal, sosyal, kültürel, sportif etkinliklerle gün tamamlandı.

Öğleden sonra ki faaliyetlerimiz  ve derslerimiz arasında; ebru, ilk  yardım, kıssamı okuyorum, kıssamı çiziyorum, langırt, air hokey, el becerileri ve mutfak atölyesi vardı. Haftanın bir günü pikniğe gidildi, piknikte çeşitli geleneksel oyunlar, futbol, yarışmalar vb etkinliklerle öğrenilen bilgiler pekiştirildi.

Yarışmalar ile de süreç desteklendi. “Kırk Hadis Kırk Çizgi” ve “Peygamberimi Çok Seviyorum Bilgi Yarışmaları” yapıldı

Yaz Okulunun sın gününde BABALU Aktif Eğlence Merkezine gidildi. Öğrencilerimizin yüzünde 4 haftalık süreci başarıyla bitirmenin sevinci, aynı zamanda öğretmen ve arkadaşlarından ayrılmanın hüznü vardı.

Düzenlediğimiz yaz okulu programlarında, ahlaklı ve erdemli  bir nesil için gençlerimize ve çocuklarımıza  eğlenerek ve öğreterek  eğitim vermeyi  amaçlandı.

Yaz okulunun başarılı olması ve amacına ulaşabilmesi için  gayret gösteren idareci  ve öğretmenlerimize ve destek veren tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Yaz Okulu 2021’a ait fotoğrafları görmek için tıklayınız!